måndag 12 mars 2012

Chili i min nya fina gryta

I fredagskväll njöt vi en supergod Chili con carne med gott vitlöksbröd.

Vi är alla i familjen överens om att Chilin är mycket godare dagen efter, så därför Jag tillagade denna Chilin redan i onsdagskväll. Den fick stå och puttra några timmar och riktigt koka ihop sig. Snabb avkylning och sedan in i kylen till fredagkväll.

Chilin tillagades i en ny fin gryta som Jag fick i gåva för ett tag sedan. Jag bara älskar denna gryta och använder den mycket.


1 kommentar:

  1. Ett tips:
    Vi har ätit världens godaste chili på lokala krogen utanför gaten här. Restaurangen heter Que Pasa och som namnet avslöjar... kan man förvänta sig god chilli men att den var så underbar det kunde vi inte ana!
    Den görs inte på malet kött utan på köttbitar. Tänk dig kalops i långkok över en hel dag. Testa med köttbitar i stället för malet kött nästa gång!
    Kram

    SvaraRadera